Forever Move

Krećite se slobodno i osetite pogodnost kretanja i fleksibilnosti sa Foreverovim najnovijim, klinički ispitanim dodatkom ishrani, Forever Move (Forever ESM Complex). Ova prirodna opcija za podršku zdravlja mišića predstavlja mešavinu dva moćna sastojka koji nigde na svetu do sada nisu upareni: *NEM i **BioCurc!

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.

Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Forever Move – Opis proizvoda

Forever Move predstavlja dodatak prehrani kompanije Forever Living Products. Pružite podršku svom aktivnom životnom stilu uz Forever Move. Ovaj suplement podržava zdrav raspon pokreta, podržava zdravlje hrskavice, povećava osećaj ugodnosti u zglobovima, smanjuje ukočenost zglobova i skraćuje vreme oporavka nakon vežbanja.

Sastav Forever Move

Forever move kombinuje dva patentirana sastojka:

  • NEMR (priordna opna ljuske jajeta) koji je bogat proteinima, kao što je kolagen, hondoitinom, hijaluronskom kiselinom i glikozamingilakanom
  • BioCurc – patentirani proces emulzifkacije kurkume, koje povećava bioraspoloživosti kurkeme u telu za 200%

NEMR klinički dokazano smanjuje balove u zglobovima i povećava pokretljivost, kada se tome prvi put na tržištu, doda kurukuma, koja se vekovima koristila za zdravlje zglobova i kao antioksidans, dobija se moćan i kvalitetan prirodan proizvod za zdravlje zglobova i bolju pokretljivost.

Kurkuma je već hiljadama godina sastojak kojem se veruje kada je u pitanju zdravlje zglobova, uz to što pruža sve prednosti antioksidansa. Kako bi dodatno unapredili njegove prednosti, kurkumin iz kurkume smo dodali u ovu izvanrednu formulu u obliku BioCurca. Koristeći patentirane procese, aktivni kurkuminoidi su napravljeni tako da budu topivi u vodi, što uvećava biorazgradivost kurkumina za 200%.

Ovo je nezaobilazni dodatak prehrani za sve nivoe fizičke spreme, od najnaprednijih sportista do vikend vežbača, sve do pojedinaca koji tek počinju sa aktivnostima. Forever Move je moćni spoj koji dolazi u obliku gel-kapsula, jednostavnih za konzumaciju.

Pokrenite se u smeru svoje sledeće pustolovine uz Forever Move. Naš klinički najnapredniji dodatak prehrani za zglobove i mišiće, dizajniran je da vas održi aktivnim i omogući vam slobodno kretanje.

Forever Move – opšta dejstva

  • Pomaže u smanjenju bolova u zglobovima i tetivama
  • Pomoć za bolju pokretljivost zglobova
  • Ubrzava oporavak posle treninga
  • Smanjuje zategnutost u mišićima
  • Sadrži dve patentirane formule koje jačaju zdravlje zglobova

Forever Move – specifikacija i način upotrebe

  • Pakovanje: 90 tableta
  • Neto količina: 64 g
  • Sastav: Unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu, ekstrakt rizoma kurkume (stabilizator): polisorbat 20, kokosovo ulje, prečišćena voda, antioksidans: alfa tokoferol, rafinisano sojino ulje, želatin (riba), humektant: glicerol, tamni ekstrakt rogača.
  • Način upotrebe: Odrasli 3 puta po 1 tableta dnevno
  • Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne preporučuje se deci i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda. Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25 °C, van domašaja dece.

 

 

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..