Aloe Deep Krema

Aloe Deep Krema – je krema za dubinsku hidrataciju sa ekstraktom borove kore, koja predstavlja dodatak našoj izvanrednoj liniji Sonya proizvoda za negu kože. Ova krema za dubinsku hidrataciju će u potpunosti utoliti potrebe vaše kože za odgovarajućom vlažnošću.

  • Antioksidativna krema
  • Ojačava kolagen u koži
  • Dubinski hidrira i najsuvlju kožu
  • Smanjuje znake starenja
  • Pomaže u vraćanju i održaanju mladalačkog sjaja kože

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.

Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Aloe Deep krema – Opis proizvoda

Aloe Deep Krema je proizvod za njegu kože kompanije Forever Living Products. U pitanju je krema za negu kožu na bazi stabilizovanog Aloe Vera Gela i ekstrakata borove kore.

Aloe deep krema predstavlja kremu za dubinsku hidrataciju sa ekstraktom borove kore kao dodatak našoj izvanrednoj liniji Sonya proizvoda za njegu kože.

Sastav Aloe deep kreme

Ova krema za dubinsku hidrataciju je kreirana u želji čuvanja mladolikosti, zato kombinuje blage voćne kiseline. Kombinacija prirodnih sastojaka ovu kremu čini jedinstvenom na tržištu, jer kombinacija 26,4 % aloe vere, ulja makadamije i ekstrakta kore belog bora prestavljaju jedinstvenu blagodet za kožu lica.

Aloe deep kreme će u potpunosti utoliti potrebe vaše kože za odgovarajućom vlažnošću. Ekstrakt borove kore sadrži prirodne supstance nazvane OPC (Oligomerni Proantocijanidini) koje poseduju neke od najjačih antioksidantnih svojstava ikada nađenih u prirodi.

Sastojak ekstrakta borove kore ima dobra svojstva za njegu kože, ali je i snažan izvor antioksidanata. Rezultat upotrebe ove kreme sa ekstraktom borove kore je borba protiv slobodnih radikala u cilju očuvanja i jačanja kolagena u koži, najzastupljenijeg proteina u telu. Naučnici smatraju da borba protiv slobodnih radikala predstavlja najbolji način odbrane od znakova starenja. Na primer, previše slobodnih radikala može učiniti kožu suvom, osetljivijom i manje elastičnom.

Ekstrakt borove kore, u kombinaciji sa čistom, stabilizovanom aloja verom, ceramidima i poslednjom generacijom hidrirajućih supstanci u našoj Sonya Aloe kremi za dubinsku hidrataciju, pomaže održavanju i dubinskom dopremanju vlage u površinske slojeve kože zarad obnavljanja i očuvanja mladalačkog sjaja kože.

Aloe deep krema – opšta dejstva

Ovo je proizvod za svakoga ako želite zaista kremu za negu lica. Savršeno se uklapa kao noćna krema za sve tipove kože i kao dnevna krema za normalnu do suvu kožu. Takođe je dobar zimski proizvod za one koji žele nešto udobnije tokom hladnije sezone.

  • Antioksidativna krema
  • Ojačava kolagen u koži
  • Dubinski hidrira i najsuvlju kožu
  • Smanjuje znake starenja
  • Pomaže u vraćanju i održaanju mladalačkog sjaja kože

.

Briga o našoj koži znači i zaštitu od uticaja spoljašnjih faktora kao što su klima i životna sredina. Sonja Aloe deep hidratantna krema sadrži glicerin i zaštitne ceramide koji pomažu u održavanju prirodne zaštitne barijere kože. Zajedno, svi ovi sastojci međusobno deluju kako bi sačuvali svežu kožu sa mladalačkim izgledom.

Aloe deep krema – specifikacija i način upotrebe

  • Pakovanje:  71 g
  • Sastav: Sok od listova aloe barbadensis (stabilizovan aloe vera gel), voda (aqua), propandiol, butilen glikol, ulje semena macadamia ternifolia, C12-15 alkil benzoat, gliceril stearat, lauril laktat, sorbitol, dimetikon, ulje semena heliantus annuss (suncokret), cetil alkohol, metil glicet-20, izostearil hidroksistearat, arginin, PEG-100 stearat, karbomer, ekstrakt kore pinus strobus (beli bor), glicerin, palmitoil tripeptid-5, ceramid 3, ceramid 6 II, ceramid 1, fitosfingozin, holesterol, natrijum lauroil laktilat, ksantan guma, natrijum hijaluronat, fenoksietanol, metilizotiazolinon, parfem.
  • Način upotrebe: Za intenzivnu, dubinsku hidrataciju, koristite uveče, nakon aloja vera hranljivog seruma. Uklonite plastičnu kašičicu i pločicu ispod poklopca od teglice. Uzmite nekoliko kašičica kreme iz teglice i stavite ih na pločicu. Nanesite kremu sa pločice na lice i vrat pomoću prstiju, zatim nežno umasirajte u kožu. Kašičicu i pločicu dobro isperite toplom vodom nakon svake upotrebe i osušite čistim peškirom pre vraćanja pod poklopac teglice, da bi bili spremni za narednu upotrebu.

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..