Infinite by Forever Hydrating Cleanser

Infinite by Forever Hydrating Cleanser je lagan i nežan hidratantni losion za čišćenje lica koji uklanja prljavštinu, masnoću i šminku. Sadrži pažljivo odabrane sastojke za osetljivu kožu lica.

  • Čisti kožu od prljavštine, ulja i šminke bez isušivanja
  • Pomaže u borbi protiv znakova starenja
  • Nežan, bez sulfata
  • Povećava hidrataciju kože
  • Pogodno za vegetarijance i vegane
  • Bez glutena

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.

Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Hydrating Cleanser – Opis proizvoda

Hydrating Cleanser by Forever je proizvod za njegu kože kompanije Forever Living Products. Infinite by Forever hidratantni cleanser je lagan i nežan hidratantni losion za čišćenje lica koji uklanja prljavštinu, masnoću i šminku. Sadrži pažljivo odabrane sastojke za osetljivu kožu lica.

Infinite by Forever Hydrating Cleanser – sastav

Hidratantno sredstvo za čišćenje je bogato moćnim prirodnim sastojcima, kao što su ekstrakt nevena i aminokiseline jabuke. Ovi sastojci ne samo da obezbeđuju trenutnu hidrataciju kože, već i privlače čestice prljavštine i višak sebuma, za lakše čišćenje.

Natrijum glicinat, ekstrakt kokosa i aminokiselina glicin su nežni, površinski aktivni, prirodni hidratantni, hipoalergeni i neiritirajući, čineći kožu glatkom i čistom, bez isušivanja.

Ulje suncokretovog semena, bogato linolnom kiselinom i vitaminom E, razgrađuje prljavštinu i ostatke i nežno ih uklanja.

Infinite by Forever Hydrating Cleanser – opšta dejstva

Čišćenje je osnova rutine nege kože. Svima je potreban dobar proizvod za čišćenje kože – a hidratantno sredstvo za čišćenje sa svojom nežnom i efikasnom formulom je odličan izbor za sve tipove kože.

Hydrating Cleanser je prvi korak u vašoj rutini nege kože.

Čišćenje ujutru i uveče je neophodno za svežu i negovanu kožu. Najvažnije je veče, jer tada perete sve što je uticalo na kožu tokom dana: šminke i zagađivača koje koža luči tokom znojenja. Čista koža je takođe preduslov za najbolji efekat vaših dnevnih i noćnih krema.

Čisto koža bez iritacija je ono što svi želimo. Naša Aloe Vera, sa svojim svojstvima nege kože, zadržavanja vlage i omekšavanja, igra vitalnu ulogu u hidratantnom čišćenju. Za omekšavanje je zaslužno i suncokretovo ulje, bogato linolnom kiselinom i vitaminom E.

Ulje efikasno rastvara prljavštinu i nežno je uklanja sa kože. Kokos, aminokiseline jabuke i sastojci na bazi glicina takođe brinu o vašoj koži, ali su to pre svega pene i površinski aktivne supstance koje rastvaraju prljavštinu i masnoću bez iritacije ili sušenja kože.

Veoma je bitno voditi računa o našoj koži. Kapriloil glicerin štiti i hrani kožu i doprinosi svilenkastom osećaju. Glicerin, zauzvrat, štiti kožu i ima veoma dobru sposobnost širenja i formira barijeru za kožu koja zadržava vlagu. Konačno, hidratantno sredstvo za čišćenje je takođe obogaćeno aminokiselinom L-argininom i vitaminom C i E.

Zajedno, ovi sastojci daju odličan rezultat. Oni su i nežni i hidratantni, a koža postaje meka, čista i svilenkasta. Infinite bi Forever hidratantno sredstvo za čišćenje ne sadrži parfeme niti sulfate.

Glavna komponenta Infinite bi Forever hidratantnog sredstva za čišćenje je 35% Aloe Vera gel.

Infinite by Forever Hydrating Cleanser – specifikacija i način upotrebe

  • Pakovanje: 118 ml
  • Sastav: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Cetearyl Alcohol, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Sorbitan Laurate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Arginine, Diheptyl Succionate, Glycerin, Cocoglucoside, Tocopherol, Ascorbic Acid, Ethyl- hexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyhydroxystearic Acid, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Phytic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
  • Uputstvo za upotrebu: Naneti vlažnim prstima kružnim pokertima na lice i vrat. Temeljno isprati radi čiste i

    mekane kože.

  • Upozorenje: Izbegavajte kontakt sa očima. U slučaju da dođe do iritacije, oči dobro isperite vodom. Ukoliko se iritacija ne povuče, prekinuti korišćenje i obratiti se doktoru

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..