Clean 9 – Detoksikacioni program

Da li možete izgledati bolje i osećati se bolje za samo 9 dana?

Clean 9 detoksikacioni program vam može pomoći da započnete svoj put ka zdravlju, željenim oblinama i da izgubite nekoliko centimetara obima struka.

CLEAN 9 paket sadrži:

 

BESPLATNA DOSTAVA na kućnu adresu.

Pozovite naš call centar, saznajte cenu i ostvarite od 5 – 30% popusta!

Podelite:

Clean 9 – Opis proizvoda

C9 je paket proizvoda koji je napravila tvrtka Forever Living Products, namenjen za sve one koje bi želeli da izgube koji kilogram viška i da izvrše detoksikaciju organizma. Ovaj program je osmišljen kako biste detoksikovali Vaš organizam na brz, prirodan način. Naravno ovo može biti i veoma ukusno, jer postoji čokolada ili vanila paket  u zavisnosti od toga šta više volite da pomogne u izbacivanju nagomilanih toksina iz vašeg tela, kako bi se osećali lakše i imali više energije.

Forever Clean 9 je osmišljen kako biste uz napravljen program u brošuri koja se dobija uz paket, izgubili nepotrebnu kilažu i očistili Vaš organizam.

Program traje svega 9 dana i sa njim možete da se za kratak period osećate zdravije sa manje centimetara u struku. U okviru paketa nalazi se plan upotrebe dodataka ishrani, zdrave ishrane i recepata za šejk koje je lako pratiti. Kroz razne studije i iskustvom korisnika utvrđeno je da sa korišćenjem paketa moguće za samo 9 dana izbaciti veliki broj toksina (otrova) iz tela i pokrenuti prirodne procese koji će dovesti do balansa kompletnog metabolizma.

Ovaj paket je idealan za sve one osobe koje žele da očiste svoj organizam, jer svako od nas voli da jedemo slatku i jaku hranu, ali i naravno u situacijama kada naše delo oseti potrebu upravo za detoksikacijom.

Sa ovim paketom proizvoda možete skinuti i od 4 ili 5 cm u obimu. Za osobe koje imaju potrebu za većim skidanjem kilograma i regulisanjem masnoća potrebno je da prvo koriste C9 paket, pa da nakon toga krenu sa korišćenjem F15 paket   kako bi postigli odlične rezultate.

Sastav Clean 9

Uz svaki poručeni Clean 9 paket dobijate kompletan režim ishrane sastavljen prema savetima vrhunskih nutricionista, lekara, ali i veoma obrazovanih fitnes trenera.

U paketu Forever Clean 9 nalaze se proizvodi sa kojima upotreba programa dosta olakšana, tako da Vam detoksikacija neće teško pasti.

Forever Therm i Forever Fiber su proizvodi koji se nalaze u okviru C9 paketa. Oni su tu kao prvi korak ka zdravijem životu i boljem izgledu. Ovo su prirodni dodaci ishrani će Vašem organizmu na prirodan i zdrav način nivelisati telesnu težinu. Pored toga, poboljšaćete i stanje imunog sistema i kompletnog metabolizma.

Forever Fiber se koristi kao neophodni suplement ishrani kod svih osoba, jer u sebi sadrži 4 vrsta vlakana. Vlakna su izuzetno bitna za svaki organizam. Ona poboljšavaju rad organa za varenje, daju osećaj sitosti i dovode od jačanja imuniteta. Vlakna pomažu i kod problema nadutosti i zatvora, ali i kontrolišu apetit.

Ono što je možda krucijalno kod ovog paketa je da ga koristite redovno i da se pridržavate stručnih saveta i režima ishrane, kako bi imali pravi efekat kod detoksikacije i smanjena težine.

Gubitak telesne težine odnosno kilograma uz ovaj program najviše zavisi od stanja vašeg organizma. Vaša telesna težina u vreme početka programa, ali i stil života veoma utiču na rezultate programa. Uz Forever Clean 9 program smanjenje broja kilograma i detoksikacija zavisi od celokupnog stanja Vašeg tela i organizma.

Clean 9 opšta dejstva

  • Detoksikacija organizma
  • Smanjuje obim struka i stomaka
  • Smanjuje telesnu težinu
  • Otklanja masnoću
  • Izbacuje nepotrebnu vodu iz organizma
  • Unosi energiju u vaše telo
  • Reguliše celulit
  • Program traje samo 9 dana

Clean 9 – specifikacija i način upotrebe

Želite da poručite proizvod?
Budite slobodni da nam postavite i dodatna pitanja..